magnesium massage gel

Body-life lanceert nu haar nieuwe webshop met de bekende magnesium producten maar tevens ook cadeaubonnen die u kunt weggeven of voor uzelf kunt inzetten voor in de toekomst.

Body-Life heeft een eigen lijn met magnesium producten waarbij je ervan bent verzekerd dat je jouw lichaam het allerbeste geeft. Magnesium speelt een belangrijke rol bij alle biologische lichaamsprocessen. Het zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid. Perfect bij het geven van massages aangezien de gel of olie de opname van de mineralen bevordert. Het geeft direct een goede werking van de botten, spieren en gewrichten.

De producten zijn zacht voor de huid en je smeert ze gemakkelijk uit. De producten trekken snel in en na het aanbrengen voelt de huid fris en schoon aan. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen.

Heb je interesse in de producten of cursussen met betrekking over magnesium stuur dan even een e-mail naar producten@body-life.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook als je onder je eigen label magnesium wilt gaan aanbieden in je massagepraktijk kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij hebben voordelige inkoopprijzen voor masseurs en praktijken, een mooie aanvulling om in de praktijk te gebruiken en verkopen!

Voor vragen kunt u ons bereiken op 06-14 54 42 01  


magnesium massage gel

Body-Life Products