Body-Life lanceert nu haar webshop met de bekende magnesium producten en verkoopt ook cadeaubonnen die u kunt weggeven of voor uzelf kunt inzetten voor massages in de toekomst. Wij verkopen mondkapjes die mensen met contactberoepen kunnen gebruiken om te voorkomen dat je jouw klanten onnodig besmet en laat zien dat je de Corona maatregelen serieus neemt.

Body-Life heeft een eigen lijn met magnesium producten waarbij je ervan bent verzekerd dat je jouw lichaam het allerbeste geeft. Magnesium speelt een belangrijke rol bij alle biologische lichaamsprocessen. Het zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid. Perfect bij het geven van massages aangezien de gel of olie de opname van de mineralen bevordert. Het geeft direct een goede werking van de botten, spieren en gewrichten. 

Onze magnesium producten komen direct bij Zechstein vandaan en dragen het kwaliteitszegel van Zechstein Inside. Zo weet u dat het om de originele magnesium gaat en de gecertificeerde producten doorlopend gecontroleerd wordt voor menselijk gebruik. 

Alex van de Bilt de, eigenaar van Body-Life Massages en Van de Bilt Massage- en Opleidingsinstituut, gebruikt deze producten samen met zijn team van ervaren masseurs ook in de praktijk en geven cursussen hierover.

Heb je interesse in de producten of cursussen met betrekking tot magnesium stuur dan even een e-mail naar producten@body-life.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook als je onder je eigen label magnesium wilt gaan aanbieden in je massagepraktijk kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij hebben voordelige inkoopprijzen voor masseurs en praktijken, een mooie aanvulling om in de praktijk te gebruiken en verkopen!

Voor vragen kunt u ons hier bereiken.

magnesiumgel

Body-Life Products